RT Myriad - шаблон joomla Joomla

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/hoteln/public_html/hotel-n.rs/modules/mod_viktripadvisorreview/mod_viktripadvisorreview.php on line 19

"Ovde je sve nekako čarobno." (Oduševljeni gost)

"Hvala Vam na svemu, bili ste divni..." (Irena)

"Ovom hotelu predstoji sjajna budućnost." (Nepoznat gost)

"Prijatnije se nijesam osjeća ni u kući." (Pejović Milutin)

"Proveo sam u ovom hotelu dva meseca i mogu reći sledeće: - moja soba je bila uvek prijatna, ugodno topla i čista; - moj krevet je bio konforan, svakodnevno pedantno namešten sa besprekorno čistim jastučnicama i čaršafima; - moje kupatilo je bilo uvek čisto, a peškiri su menjani svakodnevno; - osoblje hotela je bilo uvek prijatno, kurtoazno, radosno u pomoći, željno da ugodi; Zbog svega navedenog, ja visoko preporučujem ovaj hotel." (Dr. Dragan H. Gavrilović Ph.D. , Nood-Ridge, New Jersey, USA)

"Ovaj hotel je najbolji hotel na svetu i uvek ću ga se rado sećati." (Ana Todorović)

"Hvala na gostoprimstvu u ovom periodu i prijateljskom osoblju koji su nas ugostili ovde. Bilo nam je veoma lepo i nadam se da ćemo ponovo doći. Hvala puno. (Al Ahly Club, Cairo)

"Preporučio bih boravak u Hotelu "N", jer je to veoma prijateljsko mesto i hrana je dobra. Beograd je veoma interesantan grad i treba doći ovde na odmor i relaksaciju." (Norman, Mađarska)

"Zadovoljstvo je znati za Vas i biti sa Vama." (Vanja)

"Hotel je dobar, kvalitetan i simpatičan." (Grupa turista iz Francuske)

"Smatram da je Hotel "N" veoma udoban i gostoljubiv sa povoljnim cenama. Soba je čista i tiha, usluga brza i kvalitetna, a kuhinja nudi širok izbor gurmanskih specijaliteta. Ovim pogodnostima dodajem i činjenicu da se u blizini nalaze i sve neophodne prodavnice i tranvajska veza do centra grada. Hvala za predivan boravak. P.S. Osoblje na recepciji je uvek spremno da pomogne i sa osmehom." (Alfred Cachia, Malta)

"Veoma ljubazno osoblje. Imao sam prijatan boravak u Beogradu. Beograd je sjajan grad." (Tobias Kumbel, Nemačka)

"Veoma smo prijatno iznenađeni uslugama, smeštajem i restoranom. Puno Vam hvala i srećno." (Gosti iz Slovačke)

"Dočekom, boravkom i ljubaznim odnosom svih u hotelu, bili smo oduševljeni." (Andrejić Bogdan, Niš)

"Ovo je veoma udoban hotel. Hvala puno." (Takamiyagi Shigery, Okinava-Japan)

"U toku petodnevnog boravka, uverio sam se u visok kvalitet Vaših usluga i da je sve podređeno gostu, tako da i u buduće nastavite u tom stilu i sa takvim odnosom." (Ostojić V. Milan, Valjevo)