• Hotel N 0

  • Hotel N 1

  • Hotel N 2

  • Hotel N 3

  • Hotel N 4

Rezervišite odmah

Odraslih
Dece

Restoran ATRIUM

Potraga za savršenstvom....

Veliki izbor sveže pripremljenih predjela, gotovih jela, jela sa roštilja (originalni leskovački roštilj), raznih vrsta riba ( rečna i morska), salata, specijaliteta kuće, raznih poslastica, učiniće vaš boravak u našem restoranu ATRIUM nezaboravnim.

Restoran se nalazi u sklopu hotela i uz pomoć stručnog i iskusnog osoblja učinićemo da se u prelepom ambijentu, uz brižljivu selekciju pića i menija, osećate bezbrižno i uživate u kulinarskim specijalitetima. Kapacitet restorana je 120 mesta.Specijaliteti restorana
Posetite nas...

U sklopu restorana nalazi se i aperitiv bar koji raspolaže i prostranim šankom. Kapacitet bara je 20 mesta, a raspoloženje uvek na vrhunskom nivou. Usluga je besprekorna i zadovoljava visoke standarde, što je rezultat rada velikih profesionalaca. Cene su izuzetno pristupačne. Veliki izbor stranog i domaćeg pića, kao i više vrsta toplih napitaka.

Aperitiv predstavlja idealno mesto gde možete popiti vašu prvu jutarnju šoljicu kafe ili svratiti da u prijatnom ambijentu popričate sa vašim prijateljima i dragim osobama. Nasmejano, profesionalno i ljubazno osoblje će vam sa zadovoljstvom izaći u susret i već nakon prve posete hotelu i aperitiv baru, imaćete utisak da ste našli mesto kom pripadate.

Restoranskom delu hotela pripada i hotelska terasa koja se nalazi ispred samog hotela gde takodje možete uživati u svom piću. Kapacitet terase je 16 osoba. U toplim sunčanim danima, uz prijatno društvo, popijte piće na svežem vazduhu.

Restoran 279
Restoran 280
Restoran 281
Restoran 282