• Hotel N 0

  • Hotel N 1

  • Hotel N 2

  • Hotel N 3

  • Hotel N 4

  • Hotel N 5

Rezervišite odmah

Odraslih
Dece

HOTEL "N" *** je smešten u južnom obodu centralne gradske zone, u mirnom i tipičnom ambijentu Voždovca, udaljen od centra grada oko 4 - 4,5 km. U neposrednoj blizini hotela se nalazi sportsko-rekreativni centar "Voždovac" na Banjici (sportska hala, otvoreni i zatvoreni olimpijski bazeni, teniski tereni, kuglana) stadioni fudbalskih klubova "Crvene Zvezde", "Partizana" i "Rada", Vojno-medicinska akademija, Ortopedska klinika "BANJICA", mnogobrojne privatne klinike i ordinacije, Saobraćajni i Farmaceutski fakultet, kao i fakulteti Organizacionih i Političkih nauka.

Na samo 5 minuta pešice od hotela, nalazi se Banjička šuma - orintološki rezervat ptica selica, koji je proglašen za prirodno dobro i pod zaštitom je države, a prostire se na 57 ha. Do planine Avala, poznatog beogradskog izletišta i čuvenog Avalskog tornja, može se stići za 15 - 20 minuta vožnje automobilom ili autobusom. Važnije znamenitosti grada koje su blizu hotela, a koje vredi posetiti su: "Beli dvor", "Kuća cveća", Muzej "25 maj" (muzej istorije Jugoslavije), Hram "Svetog Save" na Vračaru itd.

Kalemegdan

Kalemegdan
20min
UDALJENOST

Kalemegdan je najveći beogradski park. Istovremeno je i najznačajniji kulturno-istorijski kompleks, u kojem dominira Beogradska Tvrđava iznad ušća Save u Dunav.
Skadarlija

Skadarlija
20min
UDALJENOST

Skadarlija je boemska četvrt u centru Beograda (Skadarska ulica). Svakog dana Skadarliju poseti oko 20.000 ljudi.
Narodno pozorište

Narodno pozorište
15min
UDALJENOST

Narodno pozorište u Beogradu se nalazi na Trgu Republike u samom centru grada. U okviru njega funkcionišu umetničke jedinice Opera, Balet i Drama.
Banjička šuma

Banjička šuma
20min
UDALJENOST

Banjička šuma ( Bajfordova šuma ) je park-šuma i nalazi se na teritoriji opštine Voždovac i prostire se pored Bulevara Oslobodjenja dužinom od 2300 metara.
Avalski toranj

Avalski toranj
50min
UDALJENOST

Avalski toranj je simbol grada Beograda. Bio je i ostao jedan od zaštitnih znakova grada.