• Hotel N 0

    Vaše zadovoljstvo je naša ideja

    Detaljnije
  • Hotel N 1

    Vaše zadovoljstvo je naša ideja

  • Hotel N 2

  • Hotel N 3

  • Hotel N 4

Rezervišite odmah

Odraslih
Dece

Poštovani Prijatelji i Dragi Gosti

S obzirom na novonastalu vanrednu situaciju u kojoj se našla naša država i u cilju poštovanja mera predostrožnosti koje su propisane od strane Vlade Republike Srbije radi  sprečavanja širenja virusa Covid-19, odlučili smo da poslušamo savete i "ostanemo kod kuće". Svima nama je cilj dobro zdravlje naših dragih gostiju i zaposlenih, tako da zbog navedenih razloga HOTEL "N" NEĆE RADITI DO DALJNJEG.

Budite nam zdravi, čuvajte se i nadamo se da se opet družimo kad sve ovo prođe.

DOBRODOŠLI U HOTEL N

Recepcija radi 24 sata. U restoranu "ATRIJUM" služimo veliki izbor toplih i hladnih predjela, specijaliteta sa roštilja, gotovih jela, jela po porudžbini i druga jela nacionalne kuhinje.

Objekat je kategorizovan kao hotel sa 3 zvezdice.

Organizujemo seminare, treninge, prezentacije, promocije, korporativne proslave, poslovne ručkove, koktele, bankete, svadbe i druge slične skupove i svečanosti. Imamo izuzetno dobre uslove za prijatan i udoban boravak, kako pojedinačnih, tako i grupnih gostiju (poslovni ljudi, učesnici seminara, sajamski izlagači, sportske ekipe, turističke grupe i sl). proslave, poslovne ručkove, koktele, bankete, svadbe i druge slične skupove i svečanosti.

Smeštaj

Od sadržaja HOTEL "N" *** ima 127 udobnih soba, 3 velika apartmana, restoran sa nacionalnom kuhinjom, aperitiv bar, konferencijski centar (2 sale), dva polupanoramska lifta, letnju baštu-terasu i dva parkinga ( ispred hotela za automobile koji je pod video-nadzorom i veliki parking za nekoliko autobusa koji se nalazi nedaleko od hotela).

Biće nam izuzetno drago da nas posetite i da Vam pokažemo naše raspoložive kapacitete.

Menadžment HOTELA "N" ***, želi, da boravak svakog gosta u hotelu, bude što prijatniji i udobniji, uz maksimalno poštovanje odgovarajućih standarda struke i savremenih zahteva vremena u kome živimo. Kao dokaz ove tvrdnje je i činjenica, da smo prvi od beogradskih hotela, koji je uveo, tkz. integrisani sistem kvaliteta (ISO 9001:2000 i HACCP standarde).